Hoi sjoelmaten

 

Ik zit nu vanaf februari op sjoelen en zal me even voorstellen. 

Ik ben Conny Offerman,  geboren 7-10-1972 te Haarlem. , woon in Aalsmeer samen met Rob en de kinderen.  Danny 19 en Britt 12. De oudste Kimberly  22 woont in Amsterdam. 

 

Ik werk 34 uur ps. bij e-flora ( bloompost.nl) o.a. brievenbusboeketten maken. Heel leuk om cadeau te doen, kijk maar op de site.

 

Een paar jaar zit ik aan sjoelen te denken maar nu eindelijk de stap gezet, ik vindt het erg leuk. Naast sjoelen heb ik nog meer hobby's. 

* ( lange afstand) wandelingen maken. Ben nu bezig met Floris de 5e pad. 

* bordspellen spelen ( doe ik helaas door o.a. gebrek aan weinig medespelers). Ieder jaar ga ik met vrienden naar de spellenbeurs in essen. 

* fietstochtje 

* knutselen ( diamant painting) in okt crea doe beurs bezoeken.

* met vriendinnen iets te ondernemen,  ga graag uit eten of theater.

Op de foto mijn hobby spellen ( lang niet alle spellen) 🙈.

In het theater aangekomen ga ik graag naar een musical  of naar een theaterconcert. Dit meestal Nederlands talig. Sjors van der panne of back to the country.  Maar iets anders vindt ik ook gezellig. 

Dus mijn leven en dat van mijn gezin is prima; ik zou zeggen tegen iedereen.  Geniet van je leven.

De vraag was ook of ik weleens op vakantie ga, meestal 1 week in Nederland met gezin. Ook ga ik vaak of met vriendinnen of met mijn jongste daagjes weg. Vorig jaar nog met alle kids en mijn schoonzus naar Milaan geweest. Maar over het algemeen blijf ik in Nederland.

 

Wat zou ik doen met een grote prijs, als je daarmee een geldprijs bedoeld dan denk ik op dit moment  aan dingen die je nodig heb of wil voor de toekomst iets voor huis/ tuin . Maar ik kijk wel op het moment als het me echt zou overkomen.

 

De vraag of wat voor doelstelling ik zou hebben als ik op de plek van de koningin zou zitten. Dan zal het antwoord zijn, dat ik probeer het leven van de mensen die het in Nederland moeilijk hebben met rond te komen het makkelijker te maken. 

 

En of ik van humor hou, ja hoor al ben ik zelf wat serieuzer in het leven,  denk ik.

 

En of ik nog iets toe te voegen heb? Eigenlijk niets persoonlijk maar ik zou zeggen kom bij de sjoelclub. Super leuk om te doen en gezellig. 

Groetjes Conny 

Op de foto Conny met haar man.