In plaats van Sinterklaas 'Vindeklaas' en Kerst-Bingo sjoelen.

Het Kerstsjoelen begonnen we, op een heel bijzondere manier dit jaar. Opeens bleek er een lid van de club zoek te zijn. Nadat hij zijn vrouw en een meerijdster had afgeleverd bij het dorpshuis verdween hij in het niets. Zoekacties om het dorpshuis of zijn auto ergens stond, maar nee die was ook verdwenen. Twee dames van het bestuur in de auto gestapt en bij zijn huis gaan kijken of hij daar soms was. Na nog wat speurwerk zonder succes terug naar de club gegaan. Natuurlijk waren we ongerust en werden de nodige acties ondernomen om hem te vinden. Zelfs oom agent kwam eraan te pas. Maar in goede gezond kwam hij ineens binnenlopen. Hij had zijn sleutels in de voordeur laten zitten aan de binnenkant thuis en was bij zijn zoon de reservesleutels aan het halen, zodat ze na het sjoelen weer in hun huis konden komen. Gelukkig dus niets aan de hand, dan alleen wat misgelopen communicatie. Fijn dat hij er weer was!

Toen kon het pas echt gezellig worden met Bingo sjoelen. We waren wel alvast begonnen, maar natuurlijk voelde dat niet echt goed. Het werd weer een ouderwets gezellige avond, met een 50-jarig bruidspaar in ons midden. Hans en Janny (bij uitzondering ook op Kerstsjoelen, want het is alleen voor leden) hadden ook besloten om ons allemaal te trakteren op een bak koffie met een lekker taartje. Nogmaals Janny en Hans gefeliciteerd!

Het Bingo sjoelen blijft een apart iets, soms kan je het getal gooien, maar dan gaat het toch weer mis. Maar natuurlijk heb je uiteindelijk toch winnaars. Een persoon scoorde foutloos in 8 beurten de acht getallen op zijn Bingo kaart en werd dus eerste en dat was Patrick Haring. Daarna drie personen die het op negen bakken voor elkaar kregen. Maria Baggen, Kees Kuypers en Mahjan Yari. Ook waren er nog prijzen voor Marja Springin'tveld, Conny Offerman, Iko van Elburg en Jan Geleijn die scoorden hun Bingo in 10 bakken.

Aan het eind van de avond gingen we allemaal met een Kerst attentie van club weer naar huis. Het was weer heel gezellig!