Met 5 teams zijn we naar Voorthuizen getogen om daar te strijden voor het NK Teams. Team 1 bestond uit Cock Tukker, Patrick Haring, Tim van Sommeren en Ronald Polman. De laatste twee zijn van EMWSV uit Beneden-Leeuwen. Deze combinatie is sinds vorig jaar een feit om enige kans te maken voor de Nederlandse titel. Het ene jaar sjoelen ze onder de naam EMWSV en het andere onder sjoelclub Aalsmeer. Ze zijn al twee keer best succesvol geweest. Vorig jaar tweede en dit jaar derde geëindigd. Met een gemiddelde van 140,95. Tweede werd De Kemphanen 141,90 gemiddeld. Eerste en dus Nederlands kampioen Zaanstad met een gemiddelde 142,59.

Aalsmeer 2 bestond uit, Marry Verhoeven, Petra Houweling, Elisa Houweling en Paul van den Berg. Zij eindigde op de 8e plaats in de eerste klasse met een gemiddelde van 131,41.

Aalsmeer 3 eindigde een paar plaatjes hoger. Dit team bestond uit Tiny Amsing, Albert Geleijn, en de gebroeders Rob en Kees Kuypers. Uiteindelijk kwamen zij terecht op de 6e plaats en 132,55 gemiddeld.

In de tweede klasse waren we ook vertegenwoordigd met 2 teams. Aalsmeer 4 met Joke Schagen, Theo van Leijden, Wim Eijlers en Wijnand Springin’tveld. Van dit team wist Theo als enigste zijn niveau te halen. Hierdoor eindigde ze slechts op de 10e plaats met een gemiddelde van 125,75.

Aalsmeer 5 deed het al niet veel beter. Dit team bestaande uit Mirjam van den Berg, Marja Springin’tveld, Hans van Leeuwen en Sjaak Siebeling kwamen helaas op de 13e en laatste plaats terecht met een gemiddelde van 124,55.

Maar al deze resultaten konden de pret niet drukken na afloop. Met 13 man en vrouw uit eten bij de chinees in Barneveld.

Daar werd natuurlijk de beker geshowd die Patrick en Cock hadden gewonnen.

De groene sjoelbrigade had het best naar hun zin bij de chinees. Er werden allerlei soorten menu’s besteld. Van Peking eend tot Indische rijsttafels.

                      IJsje, thee of koffie toe en we gingen bezadigd naar huis en met het gegeven dat we van deze dag toch weer een gezellig dag hadden gemaakt.